Home » Cryptocurrency voor gokken

Cryptocurrency voor gokken

  Bitcoin munt vastgezet in een gleuf van een computermoederbord

  Het lijkt misschien alsof je leven de laatste tijd wordt gebombardeerd met informatie over cryptocurrency, en daar heb je geen ongelijk in. Het voelt alsof, in de afgelopen 6 maanden, elk bedrijf in de wereld komt met een blockchain-oplossing, en termen als ICO, cryptocurrency, token, en anderen zijn het overnemen van de ether.

  Hoewel dit allemaal een beetje overweldigend kan lijken, zijn wij hier om u te helpen. Wist u bijvoorbeeld dat er online goksites zijn die al jaren cryptocurrencies accepteren voor betalingen? De industrie is altijd op zoek geweest naar innovatieve manieren om de verwerking van betalingen te beheren, vooral gezien hoe duur de traditionele methoden zijn geworden. Crypto is een uitstekende oplossing, maar staat nog in de kinderschoenen, en veel mensen hebben er pas de laatste paar maanden kennis mee gemaakt.

  Wat is cryptocurrency eigenlijk?

  Als we even een stapje terug doen, realiseren we ons dat door dit alles, er nog steeds velen van jullie zijn die niet weten wat cryptocurrency in de eerste plaats is. Dus, laten we het hier voor u in zijn eenvoudigste termen.

  In 2009 probeerden een aantal slimme mensen een manier te vinden om anoniem online voor goederen en diensten te betalen (vraag niet waarom) en kwamen op het idee van een gedecentraliseerde, digitale valuta. Deze oorspronkelijke munt werd Bitcoin genoemd en bestaat nog steeds.

  De algemene manier waarop cryptocurrency werkt is dat elke transactie tussen gebruikers in een digitaal grootboek wordt geschreven, en dit grootboek wordt gekopieerd en opgeslagen op een netwerk van meerdere computers. Op die manier kan een transactie die slechts in één kopie van het grootboek voorkomt, worden gemarkeerd, zodat het grootboek niet wordt gehackt en illegaal wordt gewijzigd.

  Er komt natuurlijk nog veel meer bij kijken, maar in de kern is cryptocurrency een gedecentraliseerde, digitale vorm van betaling die ontworpen is om te concurreren met de huidige traditionele vormen van betaling. Voor een meer gedetailleerd begrip van deze digitale valuta, kijk op deze pagina.

  Cryptocurrency

  Er zijn veel algemeen geaccepteerde cryptocurrencies op de markt vandaag, met nieuwe munten die in een snel tempo worden geïntroduceerd. Hoewel de online gokindustrie een van de eerste gebruikers van deze betalingen was, hebben de exploitanten zich tot op heden geconcentreerd op het toevoegen van de meest vertrouwde.

  Bitcoin

  Gokkers en goksites zijn de laatste tijd gecharmeerd geraakt van Bitcoin als bankmethode. We zouden zelfs zo ver willen gaan om te zeggen dat Bitcoin de beste bankoptie is die beschikbaar is voor spelers.

  Het wordt gebruikt om betalingen van de ene digitale gebruiker naar de andere te sturen. Het is ook relatief nieuw – Bitcoin verscheen op het internet in 2009.

  Litecoin

  Litecoin (LTC is het handelssymbool) was een van de cryptocurrencies die snel het succes van Bitcoin op de markt volgde, en vandaag de dag kan het gevonden worden als een betalingsoptie bij veel online poker, casino, en sportweddenschappen sites.

  Het open – source platform en de cryptocurrency zijn gemodelleerd naar Bitcoin. De munt werkt volgens hetzelfde principe – alle transacties worden opgeslagen in een gemeenschappelijk grootboek, dat beveiligd wordt door een reeks wiskundige vergelijkingen die constant gecodeerd en gedecodeerd worden op individuele machines over de hele wereld.

  Vanuit een gokperspectief, werken de twee munteenheden hetzelfde. Als u een site kunt vinden die LTC aanbiedt als betalingsoptie, dan kunt u de uwe gebruiken om zowel te storten als op te nemen van de site die u kiest

  Bitcoin Contant

  Bitcoin Cash is een nieuwere valuta vergeleken met veel van de andere cryptocurrencies die vandaag de dag op de markt te vinden zijn. Als gevolg daarvan zijn er minder sites die het accepteren dan de traditionele Bitcoin (BTC).

  Ethereum

  Ethereum bestaat nog niet zo lang, maar wordt algemeen geaccepteerd als een veilige betaalvaluta. Ethereum is een soort van blockchain-gebaseerd, gedecentraliseerd computerplatform. De Ethereum blockchain is, net als bij Bitcoin, een openbaar toegankelijk grootboek dat alle transacties bevat van de valuta die het mogelijk maakt, in dit geval Ether genaamd.

  Er zijn enkele verschillen in hoe elk van de sites cryptocurrency beheert aan de speeltafels en slotmachines.

  De cryptocurrency die je kiest om mee te spelen zou geen effect moeten hebben op de spellen die je speelt, maar als je het niet zeker weet, dan kun je het altijd controleren bij de caisno operator of kijken in de Algemene Voorwaarden. Exploitanten willen u de beste algehele gokervaring bieden, en daar hoort ook bij dat ze u de beste opties bieden voor het spelen met cryptocurrency.