info@volksmuziekcentrale.nl 

Beste muziekvrienden,

In de voorbije periode waren we weer te gast bij verschillende festivals in de Benelux. Met name de toenemende belangstelling voor de volks- en blaasmuziek is ons opgevallen. Het was ook een roerige periode want na het vertrek van Karl Moik kwam er een einde aan het populaire tv-programma ďLustige MusikantenĒ met het bekende echtpaar Marianne & Michael. Tevens was de zelfmoord van de geliefde Hias een feit om bij stil te staan. Anderzijds waren er weer diverse positieve ontwikkelingen die aandacht verdienden. Onlangs bereikten we het magische aantal van 900.000 pageviews waaruit nogmaals de grote belangstelling blijkt. Dit hebben we mede te danken aan u. Binnen vijf maanden verwachten we de miljoen pageviews te overschrijden. Wij rekenen op uw vertrouwen en belangstelling. Aan ons zal het niet liggen om u optimaal van dienst te zijn via onze stand en website.

Mocht u deze mail niet goed hebben ontvangen of kunnen lezen, klik dan hier.

Vriendelijke groet,

W.Vrenken


Hansi Hinterseer in Brussel.

Ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van de bekende Belgische muziekgroep Strato-Vani komt de razend populaire zanger en voormalig skikampioen naar Brussel. Op zondag 25, dinsdag 27 en woensdag 28 november zal hij optreden in het bekende Vorst Nationaal. Uiteraard is er ook een optreden van Strato-Vani, Gunther Neefs, Janu en Frizante. Uw gastvouw is niemand minder dan Connie Neefs.

Uitgebreide informatie en bestellingen via Music Hall Promotions...

Cdís en dvdís Kerstmis.

Met het oog op de naderende feestdagen hebben wij voor u een uitgebreide keuze aan schitterende cdís en dvdís. Bij diverse cdís en dvdís krijgt u bovendien een gratis cd.

Uitgebreide informatie vindt u op Volksmuziekcentrale.nl.
Webradioís.

Gebleken is dat er steeds meer via internet geluisterd wordt naar radiozenders en programmaís met volks- en blaasmuziek. Daarom hebben wij voor u onze rubriek aangepast en sterk uitgebreid zodat u uit een groot aantal kunt kiezen. Nog steeds komen er nieuwe zenders/programmaís bij. Aanmmeldingen zijn steeds welkom.

Meer informatie onder Internet Radiozenders.


Authentieke Tiroleravond in Antwerpen-Hoboken.

Austria Freunde organiseert zaterdag 17 oktober deze sfeervolle avond met medewerking van : Musikkapelle Pinswang, Trachtenverein en Tanzkapelle ďdie Fidelen LoisachtalerĒ en Ferienregion Reutte, de poort tot het mooie Tirol. Eindelijk nog eens een echte Trachtenverein met toporkest. Een unieke gelegenheid om te genieten, mee te zingen en te dansen op de gekende Tiroler melodieŽn.

Aanvang : 20.00 uur in Zaal Extra Time, Louisalei 24, 2660 Antwerpen-Hoboken.

Meer informatie onder Tiroleravond.


Cdís Oberkrainer en blaasmuziek met gratis cd.

Tot 1 december kunt u profiteren van onze zeer speciale aanbieding: bij diverse cdís krijgt u gratis een extra cd ter waarde van € 9,99. De gratis cdís zijn vermeld. Ook zijn er diverse dvdís met gratis cd. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal beschikbaar.

Informatie en bestellen via aanbieding.Egerlšnder Festival in Oldenzaal.

Zondag 9 december organiseert de Bonkenbargkapel het Shelter Storage Egerlšnder Festival waarvoor twee topkapellen zijn uitgenodigd. Vanaf 11 uur kunt u genieten van de Bonkenbargkapel, Die Innsbrucker BŲhmische en Blaskapelle Gloria. Het festival vindt plaats in Partycentrum Rouwhorst, Ootmarsumsestraat 9, Oldenzaal.

Ga voor meer informatie naar de Bonkenbargkapel.

Volksmuziek 2008.

Wilt u op de hoogte blijven van wat er zich volgend jaar afspeelt op het gebied van volks- en blaasmuziek?

Reserveer dan nu ďVolksmuziek 2008Ē.Oostenrijkse Avond in Tielt.

Vrijdag 16 november om 20.00 uur bent u van harte welkom in de schitterende Europahal in Tielt (B). De Tieltse Blaaskapelle organiseert dan een spetterende Oostenrijkse Avond. Naast hun eigen optreden zullen Die Original Dorfmusikanten en Die Fidelen Scheldelšnder Musikanten op het podium staan. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan de stand van de Volksmuziekcentrale ķw partner in volks- en blaasmuziek met de grootste keuze aan dvdís en cdís. Profiteer van onze speciale aanbieding!

Informatie en reserveren via de Tieltse Blaaskapelle.


Bezoek de stand van de Volksmuziekcentrale.

De komende weken zijn wij met een stand aanwezig bij de volgende festivals :

  • Za. 10 nov. : Egerlšnder Avond in Haaksbergen.
  • Zo. 11 nov. : Harmonicadag in Barchem.
  • Vr. 16 nov. : Oostenrijkse Avond in Tielt-B.
  • Za. 17 nov. : Authentieke Tiroleravond in Hoboken-B.
  • Zo. 18 nov. : Blaaskapellenfestival in Overpelt-B.
  • Za. 08 dec. : Jubileumconcert Fidelen Scheldelšnder
                       Musikanten in Schoonaarde-B.
  • Za. 15 dec. : BŲhmische Weihnachten in Beusichem.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens een van deze festivals.

Bezoek voor meer evenementen ook onze actuele en zeer uitgebreide kalender.

 
 
Afmelden van de nieuwsbrief? ... Klik hier