info@volksmuziekcentrale.nl 

Beste volksmuziekliefhebbers,

Beste volksmuziekliefhebbers,

Wegens omstandigheden heeft het langer geduurd dan verwacht voordat deze nieuwsbrief uitkwam maar hierin willen we in de toekomst verandering brengen. Het is de bedoeling om in september een nieuwsbrief te verzenden over één onderwerp en kort daarna weer een uitgebreide. Uitvoerige informatie is altijd te vinden op onze website, met meer dan 835.000 pageviews de toonaangevende informatiebron in de Benelux voor de liefhebbers van volks- en blaasmuziek.

Mocht u deze mail niet goed hebben ontvangen of kunnen lezen, klik dan hier.


Wij wensen jullie heel veel plezier bij het lezen van onderstaande onderwerpen.

De Volksmuziekcentrale.

... bezoek de Volksmuziekcentrale

BUSREIZEN SCHLAGER-, VOLKS- EN BLAASMUZIEK.

Litax Reizen biedt diverse reizen aan voor de liefhebbers van schlager-, volks- en blaasmuziek. Zo kunt u meereizen naar de Alpenländischer Musikherbst in Ellmau, Musikantenstadl Unterwegs met Andy Borg, de WDR4 Schlagerparade en concerten van Hansi Hinterseer, Heino, Frans Bauer en Semino Rossi.

Uitgebreide informatie ...


DIE AMRASER IN INGELMUNSTER-B EN SEVENUM.

Die Amraser is een bekende groep uit het Oostenrijkse Stubaital die uitstekende Oberkrainer- en Tirolermuziek brengt. De groep trad in november vorig jaar nog op in Musikantenstadl. Vrijdag 31 augustus staan ze op het podium in Familiepark Aviflora in het Belgische Ingelmunster. In de voorverkoop krijgt u tot 31 augustus bij elke kaart een gratis cd. Zaterdag 2 september zijn ze te gast tijdens het 3e Sevenums Alpenspektakel op de Markt dat georganiseerd wordt door Horecacentrum de Sevewaeg en Café Metieske. Zaterdagavond is er een optreden van de Anseltaler Party-Express. Het Sevenums Alpenspektakel is beide dagen vrij toegankelijk.

Ga ook naar ...


VOLKSMUZIEK 2008.

In december verschijnt er een omslagkalender over 2008 met veel informatie en foto’s. Er wordt ook een informatiegids aan toegevoegd. Groepen, kapellen, organisaties en artiesten kunnen nu al gegevens voor hun evenement(en) aanleveren zodat die (in tekstvorm) gratis vermeld worden op de dag dat ze plaatsvinden.

Meer informatie ...


DRIEDAAGS SPETTEREND MUZIKAAL VOLKSFEEST IN ZONNEBEKE-B.

Van vrijdag 14 t/m zondag 16 september organiseert Oostenrijks Restaurant ‘t Nonnebos, weer haar jaarlijks festival dat tot ver in de Benelux bekend staat om zijn sfeer en gezelligheid. Aan dit volksfeest werken mee : Die Alpen Spatzen (België), Brandenberger Musikanten (Tirol), Volkstanzgruppe D’Koasara (Tirol), Rottacher Goaßlschnalzer en het Duo Johnny Clarysse. Ook zijn er diverse stands zoals Oostenrijkse meubelen, toerisme, wijnen, houtsnijwerk en natuurlijk de Volksmuziekcentrale.

Meer informatie via ...


NIEUWE CD HANSI HINTERSEER.

Op 24 augustus verschijnt "Von Herz zu Herz", de nieuwste cd van Hansi Hinterseer. Deze cd is nu te bestellen via cdhansihinterseer@volksmuziekcentrale.nl tegen de speciale prijs van € 15,99 in plaats van € 17,99.
DIE NEUEN OBERKRAINER.

Deze groep, met muzikanten uit het Duitse Gronau en Enschede bestaat nog niet zo lang. Ze zijn echter graag geziene muzikanten met een drukke agenda. De komende maanden zijn ze o.a. te bewonderen in Oldenzaal, Zevenaar, Uelsen-D (bij Ootmarsum), De Lutte, Eelde, Westerbork en Dalen. Zeker de moeite waard voor de liefhebbers van Oberkrainermuziek!Meer via ...


NIEUWE CD VAN DIE AMIGOS.

Het razendpopulaire duo uit Duitsland brengt op 24 augustus een nieuwe cd uit met de titel "Der helle Wahnsinn". Deze cd is nu te bestellen tegen de speciale prijs van € 13,50 in plaats van
€ 16,99. Bestellen via cdamigos@volksmuziekcentrale.nl.UW VERHAAL OOK OP VOLKSMUZIEKCENTRALE.NL???

Heeft u ook een interessant verhaal dat u wilt delen met een grote groep liefhebbers? Dan is het mogelijk om het gratis te publiceren op onze site, eventueel met foto’s. Het verhaal dient wel betrekking te hebben op volks- en blaasmuziek en/of toerisme en mag niet strijdig zijn met de activiteiten van De Volksmuziekcentrale.

Kijk naar het voorbeeld ...


GRAND PRIX DER VOLKSMUSIK.

Zaterdag 25 augustus strijden diverse groepen en artiesten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Südtirol weer om de felbegeerde trofee. Deze finale wordt uitgezonden vanaf 20.15 uur via de ZDF. Van deze finale is een cd verkrijgbaar tegen de speciale prijs van € 15,99 in plaats van € 18,49. Bestellen via cdgrandprix@volksmuziekcentrale.nl.

BEZOEK ONZE STAND.

Binnenkort kunt u onze stand bezoeken :

 • Zaterdag 18 aug. - Harmonicafestival in Nuis.
 • Vrijdag 31 aug. – Tiroleravond in Ingelmunster-B.
 • Zondag 2 sept. – Sevenums Alpenspektakel in Sevenum.
 • Zaterdag 8 sept. – Zevenaar Muziekstad in Zevenaar.
 • Zondag 9 sept. – Harmonicadag in Kloosterhaar.
 • Vrijdag 14 t/m zondag 16 sept. – Muzikaal Volksfeest in Zonnebeke-B.
 • Zaterdag 22 sept. – Oktoberfest in Uelsen-D (nabij Ootmarsum).
 • Zondag 23 sept. – Harmonicadag in Gesteren.
 • Zondag 30 sept. – Belgisch Kampioenschap voor blaaskapellen in Kaulille-B.
 • Zondag 7 okt. – Kapellenfestival in Hout-Blerick.
 • Zondag 14 okt. – Oberkrainermiddag in Aarle-Rixtel.
 • Zaterdag 20 okt. – Blaaskapellenfestival in Woerden.
 • Zondag 21 okt. – Blaaskapellenfestival in Son.
 • Zondag 28 okt. – Jubileumconcert/-festival Die Kannenmarkter Muzikanten in Appeltern.

Wij hopen u op een van deze dagen te mogen begroeten.

Meer info ...


INTERESSE IN ONZE NIEUWSBRIEF?

Deze nieuwsbrief wordt gezonden aan ca. 2.500 adressen in de Benelux.
Heeft u interesse om ook iets onder de aandacht te brengen neem dan contact op via nieuwsbrief@volksmuziekcentrale.nl.

Meer info ...

 
 
Afmelden van de nieuwsbrief? ... Klik hier