info@volksmuziekcentrale.nl 

Nieuwsbrief nr. 2 van de Volksmuziekcentrale.

Beste liefhebbers van volks- en blaasmuziek in de Benelux. Na de vele reacties op onze eerste nieuwsbrief zenden we hierbij de tweede editie. De toenemende belangstelling voor onze nieuwsbrief door het aantal aanmeldingen stellen we zeer op prijs. Heel veel plezier met de nieuwsbrief nr. 2.

Mocht u deze mail niet goed hebben ontvangen of kunnen lezen, klik dan hier.

Met vriendelijke groet,

W.Vrenken

... bezoek de Volksmuziekcentrale

Live-optreden Die Klostertaler in Sevenum.

Vrijdag 20 oktober staat deze bekende topformatie uit Oostenrijk op het podium in Zalencentrum De Wingerd aan de Maasbreeseweg te Sevenum. De groep staat, zoals altijd, garant voor uitstekende muziek en een spetterende show. Dit is het laatste optreden van Die Klostertaler dit jaar in de Benelux. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop tegen €21,50.

Dus al u wilt genieten van de enige echte Klostertaler:

... reserveer dan nu kaarten via klostertaler@volksmuziekcentrale.nl

Oktoberfeesten in Varsseveld.

Zaterdag 21 en zondag 22 oktober vinden in Varsseveld in de Achterhoek weer de Oktoberfeesten plaats. Ook dit jaar kent dit unieke spektakel weer een programma dat u niet mag missen. Wat dacht u van : Das Original Tiroler Kaiser Echo, Die Alpenoberkrainer/Alpski Kvintet, Jan Smit, Normaal Speciaal, Die Hiatamadln en de Grenslandkapel. De presentatie is in handen van Arne Jansen.
... meer informatie en kaarten via www.oktoberfeesten.nl

Blaaskapellentreffen Blaaskapel Judaska.

Zondag 8 oktober organiseert Judaska voor de 5e keer dit gezellige kapellentreffen. Met optredens van Die Essener Musikanten uit België, Die Stallfreunde uit Wintelre en natuurlijk Blaaskapel Judaska. Aanvang 14.00 uur in Gemeenschapshuis Zalzershoaf te Hout-Blerick. De entree is zoals gewoonlijk geheel gratis!

... meer info via www.judaska.nl

Die Pöllys (Doris, Herbert en dochter Mara) weer in Nederland.

Vrijdag 3 november geven de Pöllys een harmonica-seminar bij Volksmuziekcafé Dinkelsweide te Glane. Zaterdag 4 november krijgt deze seninar een vervolg waarna ‘s-avonds een spetterend optreden plaatsvindt in de zaal Dinkelsweide. Zondag 5 november is er een echt Oostenrijks Frühschoppen bij de Heksenlaak in Barchem.

... ga voor meer informatie naar www.dhpmusik.tk

Die Kaiser Buam naar festival in Saalbach-Hinterglemm, Oostenrijk.

De bekende Limburgse Oberkrainergroep Die Kaiser Buam met zangeres Nicole is volgend jaar van de partij bij de Puntigamer Musikanten Ski WM. Dit unieke festival vindt plaats van 21 t/m 25 maart in een verwarmde feesttent in een sfeervolle omgeving. Er zullen ongeveer 30 bekende groepen optreden uit diverse landen. Het is de bedoeling dat er een busreis wordt georganiseerd naar dit festival. Bent u geďnteresseerd dan kunt u zich aanmelden waarna u over enige tijd informatie krijgt toegezonden. Hieraan is geen enkele verplichting verbonden.

... informatie-aanvragen (met naam en volledige adres) via kaiserbuam@volksmuziekcentrale.nl

Bestel tijdig uw cd’s en dvd’s voor de feestdagen.

Door de samenwerking met Abella Musikversand kan de Volksmuziekcentrale een uitgebreid assortiment aan cd’s en dvd’s aanbieden, ook voor Kerstmis. In verband met de drukte voor de feestdagen is het raadzaam om tijdig te bestellen.

Bestellingen die vóór 1 december binnen zijn kunnen nog voor de Kerst geleverd worden.

... ga voor het uitgebreide assortiment naar abella.volksmuziekcentrale.nl
 
 
Afmelden van de nieuwsbrief? ... Klik hier