info@volksmuziekcentrale.nl 

Van harte welkom bij de Volksmuziekcentrale!

De Volksmuziekcentrale is al geruime tijd actief op het gebied van volks- en blaasmuziek. Onze homepage is, met 155.000 bezoekers die meer dan 612.000 pagina’s openden, voor velen een zeer bekende informatiebron. Daarnaast zijn we met onze stand regelmatig aanwezig bij festivals in de Benelux. Het is de bedoeling de liefhebbers van volks- en blaasmuziek met deze nieuwsbrief nog directer en uitvoeriger te informeren.

Mocht u deze mail niet goed hebben ontvangen of kunnen lezen, klik dan hier.

Met vriendelijke groet,

W.Vrenken

… bezoek de Volksmuziekcentrale

Met een assortiment van 150.000 stuks de grootste keuze aan cd’s en dvd’s.

Voor cd’s en dvd’s op het gebied van volks- en blaasmuziek werken we samen met het Oostenrijkse Abella Musikversand. Abella beschikt met een assortiment van 150.000 stuks over degrootste keuze in Europa. Het complete assortiment is te vinden in de webshop van Abella. Alle artikelen die Abella aanbiedt zijn te bestellen via de Volksmuziekcentrale waarmee u een aanzienlijk bedrag aan verzendkosten bespaart.

... meer informatie

Muziek-Weekend in Vasse met de Tsjechische topkapel Tufaranka.

Zaterdag 19 en zondag 20 augustus vindt in het Overijselse Vasse een “Muziek-Weekend” plaats dat u niet mag missen. Zaterdag: 19.30 Blaaskapel “De Kleufkluppels” en van 21.00 – 01.00 live-optreden van Tufaranka. Entree € 12,00 aan de zaal en € 10,00 in de voorverkoop. Zondag van 11.00 – 16.00 uur optredens van “De Kleufkluppels”, Vasse, “Die Vechtekrainer”, Nordhorn (D), “De Hamberg Muzikanten”, Geesteren en “De Haaksberger Muzikanten” , Haaksbergen. Gratis entree. Het Muziek-Weekend vindt plaats bij Hotel-Restaurant Tante Sien aan de Denekamperweg 210, 7661RM Vasse.

Op zondag bent u van harte welkom aan de stand van de Volksmuziekcentrale.

... bezoek ook www.sintcecilia.nl

5e Harmonicadag Haarmühle.

Zondag 27 augustus in een prachtige omgeving aan de waterkant met op de achtergrond de watermolen bij Café-Restaurant Haarmühle. Harmonica-spelers en groepen zorgen voor een opperbeste “Stimmung”. Podium-optredens vanaf 11.00 uur met om 17.00 uur als afsluiter “Die Alte Kameraden”, een gezellige kapel uit Ahaus-Altstädte. De Harmonicadag vindt plaats bij de Haarmühle, bij Buurse 200 meter over de grens.

Kom ook en bezoek de stand van de Volksmuziekcentrale.

... direct naar www.haarmuehle.de

Speciale aanbieding dvd Bergfeuer met gratis cd (1x).

De bekende groep Bergfeuer uit SüdTirol heeft een bijzondere dvd uitgebracht onder de titel “Best of Bergfeuer - Die Adler der Cordilleren”. De dvd, met een speelduur van 82 minuten, brengt alle bekende nummers (20) van de groep met schitterende buitenopnames en informatie over de Ferienregion Tauferer Ahrntal. Wij kunnen deze dvd aanbieden  tegen de prijs van € 19,50 (in plaats van € 22,00) met gratis cd en inclusief verzendkosten. In verband met de extra verzendkosten geldt voor België een prijs van € 20,50. Voor de gratis cd kan gekozen worden uit: Volksmusik Diamanten [1] - Die schönsten Lieder der Berge [2] - Die schönsten Jodler [3] of Boarisch aufg’spielt [4]. Meer informatie over deze cd’s is te vinden bij AbellaBestellen met volledige naam, adresgegevens, e-mail en het nummer van de gratis cd. De factuur volgt per e-mail en na betaling worden de dvd en cd toegezonden. In België kan men betalen via onze Belgische bankrekening.

… dvd direct bestellen

Speciale aanbieding cd Bergfeuer met gratis cd (1x).

De laatste cd van deze bekende groep uit SüdTirol draagt de titel “Das Edelweißgeheimnis” met 13 schitterende titels en als bonustitel het bekende nummer “Die Adler der Cordilleren” Deze cd kunnen we aanbieden tegen de prijs van € 17,50 met gratis cd (extra) en inclusief verzendkosten. In verband met de extra verzendkosten geldt voor België een prijs van € 18,50. Voor de gratis cd kan gekozen worden uit: Volksmusik Diamanten [1] – Die schönsten Lieder der Berge [2] – Die schönsten Jodler [3] of Boarisch Aufg’spielt [4]. Meer informatie over deze cd’s via Abella. Bestellen met volledige naam, adresgegevens, e-mail en het nummer van de gratis cd. De factuur volgt per e-mail en na betaling worden de cd’s toegezonden. In België kan men betalen via onze Belgische bankrekening.

… cd direct bestellen

Stem nu af op Radio Tirol.

Radio Tirol van de ORF biedt een keur aan gevarieerde en luisterrijke programma’s met veel volksmuziek en informatie over Oostenrijk en in het bijzonder Tirol. Het is ook mogelijk om muziekwensen aan te vragen. Dagelijks afstemmen op Radio Tirol is ook mogelijk via de startpagina van volksmuziekcentrale.nl.

… stem nu af op Radio Tirol
 
 
Afmelden van de nieuwsbrief? … Klik hier